Projecten Active Creations - 'Maatwerk dat klopt tot in de details'

Active Creations is een merkverksterkend bureau voor MKB-bedrijven en ZZP-ers in een straal van 25 km rond standplaats Zwartsluis. Een groeiend klanten- en personeelsbestand waren de aanjager voor een gloednieuw pand aan de Grote Kranerweerd. Het volledige interieur van ‘De Merkmakerij’ nam Winterieurs voor zijn rekening.


Tussen Active Creations en Winterieurs zijn de lijntjes kort. Harms broers Hans en Corné zijn namelijk de eigenaren van het creatieve bureau. “Natuurlijk speelde dat mee in onze keuze voor Winterieurs als interieurbouwer”, stelt Hans. “Maar met name omdat we heel goed weten wat voor vakman Harm is.”

Van out of the box-denken naar praktische oplossing

Als creatievelingen dachten de professionals van Active de interieur-ideeën grotendeels zelf uit. Corné: “We zochten dus iemand die ons out of the box-denken naar praktische en mooie oplossingen kon vertalen. Dé kwaliteit van Harm.” Al het interieurwerk in de merkmakerij nam Winterieurs voor haar rekening: de balie, de belcellen, de zitjes, de koffiecorner, de keuken, het meubilair, de inpandige kozijnen, inclusief het glaswerk. 

Visitekaartje dat werkgeluk brengt

Hans: “Ik overdrijf niet als ik zeg, dat Harm alles kloppend tot in de details opleverde. Maatwerk met eigen handen gemaakt en dat straalt ervan af.” Mede dankzij het talent van Harm werd het kantoor een absoluut visitekaartje voor Active Creations. “Klanten die voor het eerste onze Merkmakerij bezoeken, zijn altijd onder de indruk”, vertelt Corné. “Bovendien beleven we er als team heel veel werkgeluk. Precies dat hadden we voor ogen.”

  • Nuchter
  • Eerlijk
  • Laagdrempelig
  • Flexibel

Contact Hoe kan ik jou een winterieur bezorgen?

Contactformulier

* = verplicht invullen Een ogenblik geduld…
App mij: 06 - 58 85 33 90
Bel mij: 06 - 58 85 33 90
Mail mij: harm@winterieurs.nl
Adresgegevens: De Grote Kranerweerd 2H
8064 PE Zwartsluis