Projecten Ekkelenkamp - ‘Volledig ontzorgd in winkelmetamorfose’

Gebak en taart waar het water je van in de mond loopt, koeken en hartigheden waar je het liefst meteen je tanden in zet en chocola of bonbons waar je niet vanaf kunt blijven. In de Banketbakkerij & Chocolaterie van Roy en Anita Ekkelenkamp vind je al ruim 40 jaar lang lekkernijen om je vingers bij af te likken. En dankzij Winterieurs geldt dat sinds kort ook voor de winkelinrichting van de vernieuwde zaak.

Toen het pand naast de banketbakkerij vrijkwam, beseften Roy en Anita het meteen: dit was een kans die niet snel meer voorbij ging komen. “We wilden met onze familiebakkerij een volgende stap zetten”, vertelt Roy. “Ideeën daarover hadden we al een tijdje. Dolgraag zouden we een chocolaterie beginnen. Dit was de perfecte gelegenheid om die plannen concreet te maken.”

Droom realiseren

Een flinke interne verbouwing was nodig om de droom te realiseren. Anita: “Zowel het sloopwerk als de wederopbouw legden we in handen van Winterieurs. Zij coördineerden het hele traject. Grotendeels namen Harm en zijn medewerkers Dimas en William zelf de uitvoering voor hun rekening. Waar nodig schakelden zij andere professionals in. Zo ontzorgden ze ons volledig in de hele winkelmetamorfose.”

Tot in de puntjes

Het resultaat mag er zijn. Met gepaste trots ontvangt Roy dagelijks zijn klanten in de gloednieuwe winkel. “De toonbank, de vitrines, de etalage, het meubilair. Wat maakte Winterieurs eigenlijk niet? Allemaal ziet het er prachtig uit, tot in de puntjes. Dat horen we ook van iedereen.” Ook Anita stapt elke dag weer met een glimlach de nieuwe werkvloer op. “Eigenlijk is onze droom niet uitgekomen, maar overtroffen.”

  • Nuchter
  • Eerlijk
  • Laagdrempelig
  • Flexibel

Contact Hoe kan ik jou een winterieur bezorgen?

Contactformulier

* = verplicht invullen Een ogenblik geduld…
App mij: 06 - 58 85 33 90
Bel mij: 06 - 58 85 33 90
Mail mij: harm@winterieurs.nl
Adresgegevens: De Grote Kranerweerd 2H
8064 PE Zwartsluis