Projecten Accrete - ‘Niet alleen mooi, maar ook praktisch!’

Accrete biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak, op verschillende kindcentra in Steenwijkerland en Zwartewaterland. Daar is continu aandacht voor de persoonlijke expeditie van ieder kind; dat zich op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Dat onderwijsmaatwerk sluit goed aan bij de vele maatwerkzaamheden die Winterieurs voor Accrete uitvoerde.

Prettig in omgang

Van kastenwanden, vloeren, buitenzonwering, raamdecoratie tot keukenblokken in combinatie met commodes. De hand van Winterieurs is op iedere van de 16 Accrete-locaties wel terug te zien. “Harm is echt een vakman”, legt directeur bedrijfsvoering Berto Smelt van Accrete uit. “Mijn ervaring is ook dat hij snel reageert en makkelijk schakelt tussen de grote en kleinere klussen. Hij is niet te beroerd om een klein klusje tussendoor te doen. Daarnaast is hij gewoon een prettige persoon in de omgang. Dat geeft vertrouwen.”

De beste prijs

Accrete is eveneens zeer te spreken over de prijzen die Winterieurs hanteert. “Ik vraag de locaties altijd om offertes op te vragen bij meerdere bedrijven”, aldus Berto. “Dat zijn wij ook verplicht. Maar uiteindelijk heeft Winterieurs toch altijd de beste prijs. Dat in combinatie met het goede werk dat hij levert, zorgt voor een gunfactor.”

Maatwerk

De directeur financiën ziet een mooie link tussen Accrete en Winterieurs. “Wij willen graag onderwijs op maat bieden. Dat is echt de kracht van Accrete. Harm levert voor ons ook vaak maatwerk, omdat elke situatie in de verschillende kindcentra weer anders is. Daardoor is zijn werk ook nog eens onderscheidend: niet alleen mooi, maar ook praktisch. Terwijl de prijs nog steeds beter is dan de standaard interieurleveranciers.”

  • Nuchter
  • Eerlijk
  • Laagdrempelig
  • Flexibel

Contact Hoe kan ik jou een winterieur bezorgen?

Contactformulier

* = verplicht invullen Een ogenblik geduld…
App mij: 06 - 58 85 33 90
Bel mij: 06 - 58 85 33 90
Mail mij: harm@winterieurs.nl
Adresgegevens: De Grote Kranerweerd 2H
8064 PE Zwartsluis